صادرات هندوانه

بیش از 5 سال است که گروه بازرگانی سلام گمرک در زمینه انجام خدمات گمرکی و لجستیک کالای صادراتی علی الخصوص صادرات هندوانه ( صادرات میوه و تره بار ) فعالیت می‌کند. تجربۀ این سال‌ها به ما نشان داده است که سرعت و قیمت منصفانه و آگاهی به قوانین گمرکی و بازرگانی در افزایش کیفیت خدمت رسانی و رضایت صادر کننده نقش بسزایی ایفا می کند. دقیقاً همین نگاه بود که باعث شد ما وارد عرصۀ انجام خدمات گمرکی و لجستیک در زمینه صادرات هندوانه ( صادرات میوه و تره بار ) شویم. به این امید که بتوانیم نقشی کوچک در بهبود و توسعۀ توسعه صادرات ایران عزیزمان داشته باشیم.

خسرو محمدی-سلام گمرک
time-icon

در سریعترین زمان ممکن خدمتگذاریم

money-back-icon-1

مدعی منصفانه ترین قیمت  هستیم

online-support-icon-1

همیشه پاسخگو و همراه شما هستیم

صادرات هندوانه ( صادرات میوه و تره بار )

آیا می دانید که از نظر بسیاری از تاجران صادرات هندوانه ( صادرات میوه و تره بار ) از صادرات نفت به صرفه تر است؟ آیا می دانید که صادرات هندوانه برای تاجران بسیار سود آور است؟

با توجه به اینکه اکثر شهرهای ایران در فصل های مختلف هندوانه کشت می کنند، صادرات این محصول برای تاجران بسیار جذاب است.

با توجه به اینکه ایران در تولید هندوانه رتبه ی پنجم جهان را دارد و شرایط آب و هوایی مناسبی برای کشت و برداشت این محصول دارد، صادرات هندوانه میتواند بسیار سودآور باشد. از طرفی با وجودکشت انواع مختلف هندوانه مانند: قرق، خانمی، محبوبی، شریف آبادی، پوست سفید همدان و هندوانه مغان و… این محصول برای صادرات بسیار مناسب بوده و می تواند بازار سود آوری داشته باشد.

صادرات هندوانه به کویت

کد تعرفه هندوانه

محصول هندوانه (Watermelon) در گمرک جهانی با کد تعرفه (HS Code) به شماره ۰۸۰۷۱۱ شناخته می شود.

صادرات هندوانه از نظر آماری

شناسایی رقبا در بازار جهانیهدف صادرات این محصول است.

رقم کل صادرات: ۲,۰۰۹,۰۳۳,۰۰۰ دلار

میزان رشد پنج ساله ارزش هر واحد: ۶ درصد

میزان رشد یکساله ارزش هر واحد: ۱۹ درصد

میانگین فاصله از کشور وارد کننده: ۱,۷۲۷ KM

واردات هندوانه از نظر آماری

آمار واردات هندوانه

هدف از واردات شناخت متقاضیان و پتانسیل ها در بازار جهانی است.

رقم کل واردات: ۱,۹۹۰,۱۵۷,۰۰۰ دلار

میزان رشد پنج ساله ارزش هر واحد: ۶ درصد

میزان رشد یکساله ارزش هر واحد: ۱۸ درصد

 

میانگین فاصله از کشور صادر کننده: ۲,۱۹۰ KM

کشورهای صادر کننده هندوانه

کشوراسپانیا آمار بیشترین صادرات هندوانه را به خود اختصاص داده است. مکزیک، ایران، مراکش و ایتالیا در رتبه های بعدی آمار صادرات این محصول قرار می گیرند.

برخی کشورها مانند آمریکا بیشترین آمار واردات هندوانه را دارند. اما هندوانه را پس از وارد کردن بسته بندیکرده و تغییر برند می دهد و دوباره صادر می کند، که به این کار Re Export می گویند. آلمان، فرانسه، هلند و کانادا بعد از آمریکا بیشترین واردات هندوانه را به خود اختصاص می دهند

. . .

بسته بندی جهت صادرات- صادرات سنگ از بوشهر

صادر کننده در این مرحله کالای توافق شده را طبق قرار قبلی با خریدار خود در کشور مقصد تهیه کرده و مطابق با استانداردهای آن منطقه بسته بندی می نماید تا برای ارسال از طریق زمینی، دریایی و یا هوایی آماده شود.

بسته بندی جهت صادرات- صادرات سنگ از بوشهر

صادر کننده هندوانه ( کالا  ) باید مجوزهای لازم را از سازمان ها و ارگان های مربوطه و نهادهایی که در امر صادرات دخالت دارند، دریافت کند تا هنگام صدور کالا با مشکلی مواجه نشود.

حمل و اظهار کالای صادراتی جهت صادرات سنگ از بوشهر

در این مرحل بعد از بسته بندی اقدام به حمل کالا ( هندوانه ) به گمرک  نموده و اظهار نامه صادراتی و یا خروجی خود را از آن سازمان اخذ نماید.

تهیه وسیله حمل-صادرات سنگ

بعد از بسته بندی و اخذ مجوزهای لازم  جهت صادرات هندوانه ( کالا ) و اقدام به اظهار آن در  گمرک  باید  نسبت به تهیه وسله حمل جهت خروج کالا از مرز گمرکی و ارسال به کشور مقصد اقدام کرد .

اخذ گواهی مبدا و فاکتور

اخذ گواهی مبده برای صادرات-صادرات سنگ

بعد از گذر از مراحل فوق جهت صادرات هندوانه ( کالا ) در این مرحله فاکتور فروش توسط صادرکننده  صادر شده و باید به تائید اتاق بازرگانی برسد. اتاق بازرگانی پس از مشاهده فاکتور فروش اقدام  به ارائه گواهی مبدا می نماید و اجازه خروج کالا از کشور را صادر می نماید.

خروج کالا از کشور

خروج کالای صادراتی- صادرات سنگ

در آخرین مرحله شرکت حمل جواز خروج کالا از گمرک را از صادرکننده کالا دریافت کرده و آن را پس از بارگیری به کشور مقصد حمل می کند.

مراحل ذکر شده در بالا خلاصه ای از کلیات مراحل صادرات هندوانه ( صادرات میوه و تره بار )از ابتدا تا انتها بود که تقدیم شما عزیزان گردید. که هر کدام از موارد فوق مراحل خاص خود و جزئیات خاص خود را دارد که در آینده بیشتر در مورد آن صحبت خواهیم کرد.

مدارک مورد نیاز جهت صادرات هندوانه

  • icon

    کارت بازرگانی

    اولین کار جهت صادرات کالا خصوصا صادرات هندوانه داشتن کارت بازرگانی است . که این مهم را گوره تجاری آموزشی سلام گمرک جهت رفاه حال صادر کنندگان عزیز در صورت تمایل به عهده خواهد گرفت.
  • icon

    استاندارد و مجوزها و بازرسی کالا

    از اسناد مهم برای صادرات حسب مورد  مجوز استاندارد کالا یا مجوزهای مورد نیاز دیگر و گواهی بازرسی کالا متناسب با نوع کالا می باشد.

  • icon

    فاكتور و لیست عدلبندی

    برای صادرات هندوانه خصوصا صادرات هندوانه از گمرک بوشهر همچون سایر کالا نیاز به ارائه فاکتور بر اساس ارزش صادراتی اعلامی گمرک ایران و لیست عدلبندی که کلیه مشخصات کالا در آن ذکر شده باشد هست .
  • icon

    قبض باسکول و تاییدیه وزن VGM

    در زمان ورود خودرو حامل کالای صادراتی به گمرک و بعد از تخلیه خودرو ، وسیله نقلیه وزن خواهد شد و قبض صادر می شود که وزن تخلیه شده در  آن ذکر شده است که به قبض باسکول معروف است . ضمنا صاحب کالا باید فرمی معروف به فرم VGM را که وزن کالا را تایید میکند تکمیل و ارائه نماید.
  • icon

    اظهارنامه صادراتی

    بعد از ورود کالا به گمرک و اخذ مجوزها از سازمانهای مربوطه بر اساس اعلام ارزش کالای صادراتی اقدام به اظهار آن در سامانه جامع تجارت فرامرزی خواهند کرد.
  • icon

    گواهی مبدا

    بعد از اظهار همراه با پرینت اظهار نامه ، فاکتور ، پکینگ و درخواست بخ اتاق بازرگانی مراجعه نموده و درخواست صدور گواهی مبدا را خواهیم داد.
  • icon

    بارنامه و مانیفست

    با ارائه مدارک بالا به شرکت حمل اقدام به صدور بارنامه و مانیفست جهت صادرات کالای شما خصوصا صادرات سنگ از گمرک بوشهر  خواهد کرد.

مدارک ذکر شده بالا اصلی ترین مدارک مورد نیاز جهت صادرات هندوانه  می باشد.

وضعیت بازار هندوانه

از آنجایی که هندوانه برای پرورش به آب زیادی نیاز دارد، بسیاری از کشورها این میوه را پرورش نمی دهند. از این رو هندوانه آمار رو به رشدی دارد و کشورهای عراق، امارات و کویت در خاورمیانه و کشورهای لهستان، آلمان، اسپانیا، سوئد، فرانسه، هلند، انگلیس، بلژیک، استرالیا، ایتالیا، چک، روسیه،نروژ و سوئیس دارای بازار با ظرفیتبالا برای این محصول هستند.

البته صادرات هندوانه از ایران زمانی ممنوع شد ولی در وضعیت کنونی این ممنوعیت رفع شده است.

کشورهایی که ظرفیت صادرات هندوانه را دارند

با توجه به آمار موجود کشورهای صادرات هندوانه به عراق، صادرات هندوانه به قطر ، صادرات هندوانه به چین و صادرات هندوانه به کویت بیشترین ظرفیت صادراتی هندوانه را دارند. و صادرات هندوانه به امارت  وصادرات هندوانه به آلمان در رتبه ی بعدی قرار دارد. همچنین با توجه به اینکه یکی از نکات مثبت صادرات هندوانه این است که این محصول بازار اشباع شده ندارد از این رو صادرات هندوانه مورد توجه تجار قرار گرفته است.

صادرات هندوانه

بیشترین ظرفیت صادرات هندوانه

با توجه به آمار موجود بیشترین ظرفیت صادرات هندوانه از ایران به عراق، امارات و چین است.

کشور عراق از بین این 3 کشور بیشترین ظرفیت تقاضا را به خود اختصاص می دهد.

از نظر نزدیکی ارتباط صادراتی کشور ارمنستان برای صادرات هندوانه شرایط خوبی دارد. اما ظرفیت تقاضا برای این محصول در عراق بیشتر است. عراق با ظرفیت صادرات به ارزش ۷۷٫۴ میلیون دلاربیشترین تفاوت بین پتانسیل صادرات و صادرات واقعی را از نظر آماری نشان می دهد. از این رو برای صادرات این محصول گزینه ای مناسب است.

سخن آخر

با توجه به ظرفیت های مناسب برای صادرات هندوانه بستری مناسب برای تجار فراهم شده است. اما باید توجه نمایید که اگر قدم های صحیحی برای این مسیر طی نکنید شکستتان حتمی است. از این رو توصیه می کنیم قبل از هر کاری از مشاوره و تخصص شرکت های با تجربه و معتبر بازرگانی بهره مند شوید.

مفتخریم به همراهی شما در پیشبرد اهداف تجاری

پیشنهاد میکنیم این مقالات را هم بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

تماس سریع ، همیشه پاسخگو هستیم