واردات کالا

در مورد چه چیزهایی صحبت می کنیم؟ اصول واردات کالا ، منبع یابی در واردات کالا، قوانین واردات کالا، . ارتباط دوستانه در واردات کالا، مراحل واردات کالا، مقررات صادرات و واردات کالا. آیا با  مراحل واردات کالا و اصول واردات کالا…
مراحل واردات کالا
time-icon

در سریعترین زمان ممکن خدمتگذاریم

money-back-icon-1

مدعی منصفانه ترین قیمت  هستیم

online-support-icon-1

همیشه پاسخگو و همراه شما هستیم

برای مشاوره رایگان تماس بگیرید: 02128428174

در مورد چه چیزهایی صحبت می کنیم؟

  • اصول واردات کالا ،

  • منبع یابی در واردات کالا،

  • قوانین واردات کالا،

.

  • ارتباط دوستانه در واردات کالا،

  • مراحل واردات کالا،

  • مقررات صادرات و واردات کالا.

آیا با  مراحل واردات کالا و اصول واردات کالا به اندازه کافی آشنایی دارید؟ آیا مراحل واردات انواع کالا را می‌دانید؟ با قوانین واردات آشنایی دارید؟
تجارت، واردات و صادرات کالا یکی از راه‌های تامین درآمد بوده و هست. هنگامی که یک کشور توانایی تولید یک محصول را نداشته باشد یا برای آن کشور صرفه اقتصادی به همراه نداشته باشد روی به واردات می‌اورد و با توجه به پتانسیل و بودجه اش محصولاتی را تهیه می‌کنند. نیازهای وارداتی کشور توسط کسانی که آگاهی دارند شناسایی می‌شود و سپس به وارد کنندگان کالا گزاش می‌شود و آنها نیز کالاهای مورد نیاز را از کشورهای مختلف به ویژه همسایه تهیه و وارد می‌کنند.
واردات کالا بسیار ساده به نظر می‌رسد اما هنگامی که وارد آن شوید و نکات و قوانین را مطالعه کنید، معلوم می‌شود که بسیار کار سخت و پر دردسری است. اما با تمام اینها واردات یکی از نیازهای اصلی هر کشوری است و اکثر کشورها واردات را انجام می‌دهند‌.

اصول واردات کالا

واردات کالا کاری حساس، پر ریسک و مهم برای یک کشور است و اصول و قوانین واردات خاص خودش را دارد. هر وارد کننده کالا باید به تحقیقات راجع به بازار و بازارشناسی بپردازد. شناسایی نیاز بازار و مردم، شناسایی کالاهای مورد استفاده، در نظر گرفتن تمام رقبا در صنعت واردات به خصوص کالای منتخب تاجر، در نظر گرفتن هزینه واردات کالا و ترخیص آن، اطمینان از تامین کننده و آنالیز کیفیت از موارد قابل توجه در واردات کالا است که اگر به آنها توجه نشود ممکن است وارد کننده خسارت مالی ببیند و سرمایه اش به هدر برود.
منبع یابی از دیگر اصول مهم است، انتخاب یک یا چند تامین کننده بین المللی که قابل اعتماد هستند و سابقه صادر کالا موفق دارند همچنین قابل اتکا هستند برای یک وارد کننده کالا باید بسیار‌مهم باشد. منبع های تامین شده باید کالا های مرغوب داشته باشند تا اعتبار وارد کننده خدشه دار نشود.

منبع یابی به دو دسته تقسیم می‌شود:

بررسی اولیه فروشندگان
اعتبار سنجی شرکت های واجد شرایط
مذاکرات و مکاتبات بازرگانی برای خرید کالا نیز ضروری است، وارد کننده باید به هدف اخذ امتیاز بیشتر شروع به مذاکرات قوی کند چرا که مذاکره امر بسیار مهمی در صادرات و واردات است و وارد کننده باید با عقد قراردادهای منسجم منافع خود را تضمین کند. موضوعاتی مانند قیمت کالا و تخفیف در نظر گرفته شده برای آن، کیفیت و کمیت کالا و‌.‌.. مورد بحث در یک مذاکره هستند. باید از افراد متخصص و دارای تجربه در این کار استفاده شود تا بهترین نتیجه حاصل شود. بیمه کالا نیز بسیار مهم است و در سه کلوز A, B, C دسته بندی می‌شود.

اصول واردات کالا

قوانین واردات کالا

قانون و مقررات زیادی برای واردات کالا وجود دارد که خریدار و فروشنده باید آنها را بدانند و به آنها عمل کنند.

آیین نامه اجرایی قانون و مقررات صادرات و واردات

این آیین نامه در سال ۱۳۷۳ توسط هیئت وزیران تصویب شد و شامل ۴۶ ماده است و در آن نکات اجرایی مختلف در خصوص صادرات و واردات قرار دارد. مطالعه این آیین نامه برای تمام کسانی که در کار صادرات و واردات کالا هستند ضروری است چرا که نکات کاربردی در آن نوشته شده است.

قانون و آیین نامه امور گمرکی

این قانون در سال ۱۳۹۰ توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شد و درباره ترخیص کالا و فرایندهای گمرکی در آن توضیح داده شده است. تجار با مطالعه این آیین نامه اطلاعات لازم در مورد فرآیندهای گمرکی را پیدا می‌کنند و با آنها آشنا می‌شوند.

کتاب مقررات صادرات و واردات

این کتاب حاوی نکات و اطلاعاتی است که نکات اجرایی در خصوص صادرات و واردات را توضیح داده است و هر سال بروزرسانی می‌شود و توسط سازمان توسعه تجارت منتشر می‌شود همچنین نسخه اینترنتی آن در دسترس قرار می‌گیرد.
بخشنامه های اجرایی

دستورالعمل‌های اجرای قوانین واردات کالا در این بخشنامه‌ها حضور دارد که تجار را با جزئی‌ترین و بروزترین مقررات آشنا می‌کند، برای دسترسی به این بخشنامه‌ها باید به صورت روزانه اخبار و اطلاعات مربوط به واردات کالا مورد بررسی قرار بگیرد.

ارتباط دوستانه

کشور وارد کننده برای واردات کالا نیاز است که روابط سیاسی خوب با کشور صادر کننده و فروشنده داشته باشد تا واردات به بهترین نحو صورت بگیرد، برای کشورهای صادر کننده نیز داشتن یک سری ویژگی‌های حائز اهمیت است و به آن توجه زیادی می‌شود ویژگی مثل داشتن آب‌های آزاد و راه‌های آبی.مراحل واردات کالا به صورت خلاصه شامل موارد بالا است و قطعا ممکن است تفاوت هایی نیز وجود داشته باشد اما در کل مراحل به این شکل است

قوانین واردات کالا

مراحل واردات کالا

واردات کالا مانند هر کار دیگری مراحلی را باید طی کند تا کالای ارسال شده به مقصد برسد. اما واردات کالا به مراتب مرحله‌های بیشتری از صادرات دارد. مراحل آن را می‌توان به شکل زیر طبقه‌بندی کرد:

اولین مرحله شناسایی شخصی است که قرار است کالا از او خریداری شود، قبل از اقدام به خرید باید فروشنده آن کالا را شناخت و از سابقه صادرات او آگاه شد.
بعد از شناختن فروشنده باید درباره کالا و قیمت آن بررسی انجام بگیرد
در این مرحله باید نمونه محصول فرستاده و دریافت شود تا محصول قبل از خرید شناسایی شود و اکثر فروشنده ها نمونه محصول را ارسال می‌کنند.
باید درباره نوع ارسال کالا بین خریدار و فروشنده توافق صورت بگیرد.
دریافت پیش فاکتور و رعایت قوانین واردات
آشنا شدن با تعرفه های گمرکی و شرایط واردات
پس از ترخیص کالا هزینه های مرتبط باید پرداخت شود.
محاسبه قیمت آخر
تامین بودجه
انتخاب نوع و تعداد و مدل محصول مورد نظر
تامین بودجه
انتخاب نوع و تعداد و مدل محصول مورد نظر
توافق در زمان ورود کالا
توافق درباره بازرسی کالا در مبدا ارسال
ثبت سفارش در وزارت بازرگانی
دریافت بقیه مجوز های لازم
پرداخت کامل
نظارت بر تولید صحیح و ارسال به موقع
هماهنگی با شرکت های حمل و نقل بین المللی
دریافت اصل اسناد حمل
پیگیری و رصد رسید کالا به گمرک
داشتن مدارک ۱.اصل فاکتور خرید ۲.اصل لیست عدل بندی ۳.اصل گواهی مبدا ۴.اصل گواهی بازرسی ۵.اصل بیمه باربری ۶.اصل سه نسخه در صورت پرداخت از درگاه بانکی.
ارائه مدارک به ترخیص کار برای انجام امورات ترخیص
پرداخت حقوق و عوارض گمرکی
حمل کالا به انبار
انجام تعهدات ارزی و تعهدات مالی و ارائه گواهی واردات کالا.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۴ رای

پیشنهاد میکنیم این مقالات را هم بخوانید

تماس سریع ، همیشه پاسخگو هستیم