در سریعترین زمان ممکن خدمتگذاریم
آیا با مراحل صادرات خشکبار آشنایی دارید؟
مدعی منصفانه ترین قیمت هستیم
همیشه پاسخگو و همراه شما هستیم
در مورد چه چیزهایی صحبت می کنیم؟
.
ایران یکی از کشورهای مهم در زمینه تولید خشکبار است. از این رو میتوان در این زمینه به صادرات محصول روی آورد. صادرات خشکبار نیز همانند سایر محصولات میتواند با سود بسیار بالایی همراه باشد. اگر قصد صادرات خشکبار را داشته باشید، باید با تمام قوانین صادرات آشنا شوید. از این رو در این مقاله قصد داریم نکات مهمی در زمینه قوانین صادرات خشکبار معرفی کنیم.
نحوه صادرات خشکبار
اگر شما از تاجران خشکبار با تجربه در مورد اولین مراحل برای شروع کار سوال بپرسید قطعا دو مرحله ضروری را به شما پیشنهاد خواهد داد. اول اینکه حتما باید بهترین محصولی را که میخواهید صادر کنید شناسایی کنید. به همین منظور باید یکی از بهترین تولیدکنندگان این محصول را پیدا کنیم و از همه مهمتر کیفیت محصول به شدت پر اهمیت است. دومین مرحله شناسایی مشتری است. گاهی لازم خواهد شد برای بازاریابی و شناسایی بهترین مشتری شما به کشورهای خارجی سفر داشته باشید که البته گاهی ممکن است این سفرها نتیجهای نیز نداشته باشد. در مرحله بعد باید ببینید محصولی که قصد صادرات آن را دارید خشکبار را بیشتر به صورت خام میپسندد یا به صورت فرآوری شده و نمکی را ترجیح میدهد، یا اینکه طعمهای شور یا شیرین یا ترش را میپسندند. نکته دیگری که وجود دارد این است که آیا در آن کشور مردم قیمت محصول برایشان اهمیت دارد یا به دنبال کیفیت بالا هستند. مرحله بعد بسته بندی محصول است که در کشورهای اروپایی شیک بودن بسته بندی بسیار اهمیت دارد و این موضوع در بازاریابی و جذب مشتری بیشترین تاثیر را خواهد گذاشت.
شناسایی بهترین زمان صادرات مهم است؟
شاید در نگاه اول زمان صادرات به شدت کم اهمیت باشد، اما یکی از مسائلی است که روی فروش شما تأثیر بسزایی خواهد گذاشت. قرار نیست شما به هر قیمتی صادرات انجام بدهید، برای مثال اگر خشکباری را بخواهید در فصلی نامناسب تهیه کنید مطمئنا محصولی کهنه را مییابید که هم باید قیمت بالاتری بپردازید و هم بازار رقابت را از دست خواهید داد. پایین بودن کیفیت محصول باعث میشود به راحتی مشتریان خود را از دست بدهید. برای مثال شما در خرداد ماه به هیچ عناون نمیتوانید قیسی با کیفیت بالایی را تهیه کنید. قیسی این ماه هم خشک و هم رنگی غیر طبیعی دارد که ممکن است متحمل ضرر بشتری شوید.
مجوز صادرات خشکبار
برای صادرات خشکبار دریافت مجوزهای اصلی ضروری است. یعنی تمام تامین کنندهها باید محصولاتی با کیفیت بالا را بسته بندی و بهداشت کامل را در این زمینه رعایت کنند. همچنین دریافت نشان سیب سلامت برای آن محصول و یا واحد تولیدی ضروری است.
همچنین اگر محصول شما قرار است به آمریکا و اتحادیه اروپا صادر شود حتما قبل از ارسال نمونهای از کار برایشان ارسال شود که در صورت تایید مابقی محصول برایشان ارسال شود در غیر اینصورت با تایید نشدن محصول حتی اگر شما تمام محصول را ارسال کرده باشید آنها حتی اجازه برگشت آن را هم نمیدهند.
علاوه بر مجوزها و تأییدیههای بهداشتی باید تمام مجوزهای صادرات محصول را نیز از مراجع مربوطه دریافت نمایید. داشتن کارت بازرگانی برای فرد یا شرکت صادرکننده ضروری است.
خشکبار صادراتی
ایران عزیزمان با داشتن منابع سرشار و سرزمینی چهار فصل محصولات بسیاری در این زمینه دارد، به گونهای که ایران به قطب مهم صادرات خشکبار در منطقه تبدیل شده است. یکی از محصولات بسیار عالی و پرطرفدار صادراتی پسته ایرانی است که به دلیل کیفیت عالی شهرت جهانی دارد. همچنین انواع بادام، خرما و کشمش از دیگر خشکباری هستند که از ایران به دیگر کشورها صادر میشوند. بیشتر این محصولات به صورت فلهای به دیگر کشورها میروند و در آنجا بسته بندی شده و به قیمتهای خیلی بیشتری فروخته میشوند. البته امروزه صنعت بسته بندی در ایران به شدت پیشرفت کرده است و کور سوی امیدی برای صادرات بهتر برای صادر کنندهها به وجود آمده است.
برچسبهای ضروری برای صادرات خشکبار
بر اساس قوانین صادرات خشکبار وجود این برچسبها بر روی محصول ضروری است.
- نام محصول به صورت کامل باید نوشته شود و اگر برای فرآوری آن افزودنی اضافه شده یا به صورت طبیعی این عمل انجام شده باید روی بسته درج شده باشد.
- اطلاعات کامل آجیل از جمله اینکه آجیل بسته بندی شده در پوست هست یا خیر باید روی محصول درج شود.
- اینکه آجیل بسته بندی شده دارای هسته هست یا خیر نیز باید روی بسته محصول نیز نوشته شود.
- علاوه بر اینکه مشخصات و تاریخ تولید روی بسته درج شده بر روی برچسب هم مشخص شود.
شناسایی بازار هدف
یکی از اصلیترین استراتژیها برای صادرات، انتخاب درست و با دقت بازار هدف میباشد. اولین مرحله برای این کار این است که بازار مقصد و مبدا را به خوبی شناسایی کنیم. در مرحله بعد خطرهایی که ممکن است در بازار ما و محصولمان را تهدید کند به صورت دقیق شناسایی کنیم. این تهدیدها شامل خطرهای روابط سیاسی نیز میباشد. همچنین نحوه فروش در این کشورها نیز باید به صورت دقیق مشخص شود.
مشکلات و تحریمها
کشور عزیزمان امروزه به دلیل تحریمهای ناعادلانهای که از سوی آمریکا داشته با مشکلات بسیاری برای صادرات خشکبار روبه رو بوده است. از طرفی در خود ایران مالیاتهای سنگینی که از طرف اداره مالیات برای تاجران خشکبار وضع میشود کار را برای صادر کنندگان سختتر از قبل کرده است.
سوالات متداول :
شرایط صادرات میوه خشک و چه مجوز هایی میخواهد ؟
صادرات برخی میوه های خشک از جمله کشمش و برگه زردآلو مشمول الزام دریافت گواهی استاندارد برای صادرات هستند.ضوابط کیفی و شرایط واردات میوه های خشک برای هر کشوری متفاوت بوده و تابع شرایط و الزامات خاص بهداشتی و ایمنی است، لذا باید مقصد و شماره دقیق تعرفه کالای صادراتی مشخص باشد تا مقررات و شرایط ورود آن بررسی شود.
جهت صادرات کشمش به کشور ترکیه قیمت CPT و نحوه قیمت گذاری چگونه است ؟
در سایت مرکز تجارت بین المللی به ادرس https://www.trademap.org/ می توانید با درج کد تعرفه محصول خود (080620)، انتخاب گزینه importer ، درج نام کشور ترکیه و انتخاب گزینه trade indicator به فهرستی از آمارهای مرتبط با واردات این محصول در ترکیه دسترسی پیدا کنید که یکی از آنها متوسط قیمت وارداتی است که برای هر یک از مبادی وارداتی ترکیه در این محصول به طور مجزا درج شده و می تواند در جمع اوری اطلاعات مربوط به قیمت مفید باشد.
برای صادرات خرما به روسیه و ترکیه چه مراحلی و چه مجوزی می خواهد؟
خرما تحت کد تعرفه 080410 طبقه بندی می شود و صادرات آن مشمول مقررات استاندارد اجباری سازمان ملی استاندارد می شود . کشور ترکیه جزء پنج مقصد عمده صادراتی ایران در این محصول به شمار می رود و کشور روسیه هم جزو مقاصدی است که ایران پتانسیل صادراتی نسبتاً قابل توجهی برای صادرات خرما به این کشور دارد که همچنان به طور کامل محقق نشده و می تواند به عنوان بازار هدف برای این محصول مورد توجه قرار گیرد. ضمن اینکه، بر اساس توافقنامه ایران با کشورهای عضو اتحادیه اورسیا که شامل روسیه نیز می شود، تعرفه ترجیحی برای صادرات خرمای ایران به روسیه وجود دارد که برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به آدرس http://www.tpo.ir/uploads/1_272_90_eurasia-points-to-iran-2020.pdf مراجعه نمایید. در آدرس http://www.tpo.ir/index.aspx?siteid=1&fkeyid=&siteid=1&pageid=25815، کلیه فایل های مرتبط با تجارت ایران با کشورهای این منطقه از جمله راهنمای کامل تجارت با اوراسیا درج شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر نیز می توانید با آقای پرند، دبیر میز کشور روسیه به شماره 22664008 در سازمان توسعه تجارت ایران، تماس حاصل نمایید. برای کسب اطلاعات در رابطه با مجوزهای مربوط به خرما نیز پیشنهاد می شود با میز خشکبار سازمان توسعه تجارت ایران که مشخصات تماس آن در آدرس http://www.tpo.ir/index.aspx?siteid=1&fkeyid=&siteid=1&fkeyid=&siteid=1&fkeyid=&siteid=1&pageid=25288 موجود است، ارتباط برقرار نمایید.
صادرات شکلات، میوه خشک و خشکبار به پاکستان به چه مجوزهایی احتیاج هست؟
صادرات شکلات و برخی از خشکبارها مجوز سازمان غذا و دارو و استاندارد را نیاز دارد.
تعرفه صادرات انواع خرما چقدر هستش؟
کد hs خرما 080410 می باشد. اگر منظور از تعرفه صادراتی حقوق و عوارض است، صادرات از حقوق و عوارض معاف است.