صفر تا صد صادرات کالا از ایران

در مورد چه چیزهایی صحبت می کنیم؟ انتخاب روش صادرات کالا ، اقلام ممنوع برای صادرات ایران ، عوارض صادراتی،. قوانین صادرات، روش‌های صادرات، مراحل صادرات.صادرات کالا روش‌های مختلفی دارد و بر اساس قوانین خاص خود انجام می‌شود. با انتخاب…
111صادرات کالا
time-icon

در سریعترین زمان ممکن خدمتگذاریم

money-back-icon-1

مدعی منصفانه ترین قیمت  هستیم

online-support-icon-1

همیشه پاسخگو و همراه شما هستیم

برای مشاوره رایگان تماس بگیرید: 02128428174

در مورد چه چیزهایی صحبت می کنیم؟

.

صادرات کالا روش‌های مختلفی دارد و بر اساس قوانین خاص خود انجام می‌شود. با انتخاب هر کدام از روش‌های مرسوم صادرات مراحل مختلفی باید توسط صادر کننده طی شود. صادرات به معنای انتقال کالا به سایر کشورها و فعالیت در بازارهای جهانی است. بر اساس قانون جمهوری اسلامی صادرات به معنای خروج کالا از مرزهای گمرکی شناخته می‌شود. اگر قصد دارید با نحوه صادرات، مراحل انجام آن و قوانین تصویب شده در ایران برای صادرات کالا آشنا شوید، تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

انتخاب روش صادرات کالا

همان‌طور که گفته شد صادرات ایران روش‌های مختلفی دارد و انتخاب روش بر روی نحوه انتقال کالا تأثیر می‌گذارد. صادرات برای تمام کسب وکارها و فعالان اقتصادی اهمیت دارد. این کار نه تنها به سود فرد صادر کننده کالا است، بلکه باعث ارزآوری به کشور نیز می‌شود. اولین کار برای ورود به دنیای صادرات آشنایی با روش‌های مختلف صادرات است. در ادامه با دو روش مهم صادرات کالا آشنا می‌شویم.

روش مستقیم صادرات کالا

اصلی‌ترین روش برای صادرات کالا به بازارهای جهانی روش مستقیم است. در این روش فرد تولید کننده کالا‌ها و محصولات مورد نظر را به صورت مستقیم از طریق گمرک صادر می‌کند. این روش بدون استفاده از واسطه‌ها انجام می‌گیرد. صادرات کالا به روش مستقیم ملزم به اجرای مراحل قانونی مختلفی است. به عنوان مثال شما به عنوان صادر کننده اصلی باید ابتدا در کشورهای دیگر بازار مناسب خود و مشتری مورد نظر را پیدا کنید. سپس با طی مراحل قانونی و انتخاب روش‌های بانکی برای دریافت پول برای صادرات اقدام نمایید. دریافت کارت بازرگانی و طی مراحل قانونی صادرات در گمرک نیز به طور مستقیم بر عهده شما می‌باشد. این روش دارای مزایا و معایبی است که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره شده است.

2.روش‌های مختلف صادرات کالا
  • مزایا: صادرات مستقیم مزایای بسیاری برای فرد یا شرکت صادر کننده به همراه خواهد داشت. اولین و مهم‌ترین مزیت این روش این است که شرکت یا فرد دیگری در سود صادرات کالای شما دخیل نخواهد بود. علاوه بر آن پس از مدتی فعالیت با افراد و بخش‌های مختلف این کار در داخل و خارج از کشور آشنا می‌شوید و می‌توانید کسب و کار خود را رونق دهید. علاوه بر آن به برندسازی شما نیز کمک می‌کند. و بسیاری دیگر از مزایا که برای روش مستقیم معرفی شده‌اند.
  • معایب: در کنار مزایای گفته شده این روش معایبی نیز خواهد داشت. از آن‌جایی که تمام مراحل صادرات در این روش توسط خود فرد صورت می گیرد، هزینه‌های بیشتری نیز به همراه خواهد داشت. علاوه بر هزینه، این روش دردسرهای بیشتری نیز داشته و فرد تمام جزئیات را باید خود به تنهایی و به کمک نیروهای شرکت خود انجام دهد. فرد صادر کننده باید به طور مستقیم کارت بازرگانی را دریافت نماید.

روش غیر مستقیم صادرات ایران

در مقابل روش مستقیم روش دیگر صادرات کالا روش غیر مستقیم است که در آن شرکت‌ها، سازمان‌ها یا افراد و بازرگانان با تجربه وظیفه صادرات کالای شما را برعهده خواهد گرفت. در این روش شما بخشی از سود حاصل از صادرات را در اختیار این افراد قرار می‌دهید و آن‌ها صفر تا صد مراحل صادرات را برای شما انجام خواهند داد. معمولا این روش توسط شرکت‌ها و بخش‌هایی که کالای کمتری برای صادرات دارند انتخاب می‌شود، زیرا صادرات حجم پایین کالا سود زیادی به همراه نداشته و فرد بدون واسطه هزینه‌های زیادی را برای صادرات متحمل می‌شود.

  • مزایا: این روش دارای مزایایی از جمله دردسرهای کمتر و هزینه‌های پایین‌تر برای صادر کننده است. علاوه بر آن فرد صاحب کالا صادرات کالای خود را به افراد باتجربه در این زمینه می‌سپارد و خود نیازی به دریافت مجوزهای قانونی مختلف نخواهد داشت.
  • معایب: در کنار مزایای گفته شده این روش معایبی نیز خواهد داشت. از جمله اینکه با این کار فرد کنترلی بر روی قیمت کالای خود نخواهد داشت و سود کمتری نیز دریافت می‌کند.علاوه بر آن با مشتریان خود مستقیم در تماس نخواهد بود و تجربه‌ای از حضور در بازارهای بین المللی کسب نخواهد کرد.

با توجه به موارد گفته شده افراد و شرکت‌های مختلف می‌توانند با در نظر گرفتن حجم کالای صادراتی برای انتخاب روش مناسب و صادرات کالا تصمیم بگیرند.

3.اقلام ممنوع برای صادرات

اقلام ممنوع برای صادرات ایران

بر اساس قوانین تصویب شده در کشور صادرات برخی از کالاهای تولیدی کشور ممنوع می‌باشد. ممنوعیت این کالاها به منظور حمایت از تولید کننده و مصرف کننده صورت گرفته است. این سازمان به تازگی لیستی شامل 50 نمونه از اقلام ممنوع برای صادرات در ایران را منتشر کرده که بر اساس قوانین صادرات، صادرات آن‌ها ممنوع اعلام شده است. برخی از این کالاها در ادامه معرفی شده‌اند:

  • گندم
  • شکر
  • قند
  • روغن نباتی
  • گوسفند زنده
  • گوشت قرمز
  • مفتول مسی
  • پوست خام
  • قطعات خودرو وارداتی
  • کنجاله سویا
  • شمش فولاد

و بسیاری دیگر از اقلامی که یا با ارز دولتی وارد می‌شوند و یا میزان تولید آن‌ها برای مصرف داخلی مورد نیاز است.

دریافت عوارض صادرات

برخی از کالاهایی که در گذشته صادرات آن‌ها از کشور ممنوع بوده به لیست کالاهای دارای عوارض صادراتی اضافه شده‌اند. از این رو این کالا‌ها می‌توانند به تعداد محدود صادر شده اما در قبال صادرات عوارض مشخصی دریافت می‌شود. این کار به دلیل آسان شدن مراحل صادرات و واردات کالاها صورت گرفته است. بر اساس قوانین صادرات، عوارض صادرات کالا‌ها برای تنظیم بازار صادرات کالا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲۰ رای

پیشنهاد میکنیم این مقالات را هم بخوانید

تماس سریع ، همیشه پاسخگو هستیم